Søk i bloggen

Oversett bloggen

Kontakt


02.07.2012 18:34

Tenkte jeg skulle dele ti av sangene jeg hører mest på fortiden! Her er de ;

River flows in you - Yiruma
Denne sangen synes jeg er så utrolig trist! Og jeg har hørt på den i evigheter men blir aldri lei, og den er like trist uansett. Piano gjør det så trist, hvorfor? Det aner jeg ikke.
Han har flere sanger som jeg liker veldig godt! Eksempel en som heter " Kiss The Rain."


Comin'In Hot - Hollywood Undead
God humør sang! Fengende, funker sikkert veldig bra på fest osv. 


 Wherever I Go - Miley Cyrus  og I'll Always Remeber You - Miley Cyrus
Disse sangene har jeg hørt veldig mye på i det siste, fordi ble jo nettopp ferdig med 10ende. Så da er det mange jeg ikke får sett vær dag, gå i klasse med osv. Så disse sangene passer veldig bra nå. Uansett så er de veldig fine sanger begge to. ELSKER Miley Cyrus, også elsker jeg Hannah Montana! 


Stuttering - Fefe Dobson
Fant den for noen uker siden. Likte den med engang. Kan være mange som kjenner seg igjen i den? Jeg gjør det!  

  

As Long As You Love Me - Justin Bieber 
Jeg er veldig fan av Justin Bieber, har vært det i lang tid. Det nye albumet Believe er helt sykt! Har du ikke hørt det? Da bør du søke det opp på youtube eller spotify!!

 

Breathe me - Sia 
Denne sangen beskriver så utrolig mye, den er veldig trist! Men er også den sangen jeg hører mest på, den jeg har hørt mest på. Det ligger så mye bak på en måte, den betyr veldig mye for meg. Om dere skjønner hva jeg mener. 

 

(De under ble litt større, pga det er musikkvideo. De gikk ikke å ha i samme størrelse som resten)

The Hardest Thing - Tyler Ward (orginal sang, altså han som har skrevet)
For det første så ELSKER jeg Tyler Ward, mer enn noen annen artist! Min største drøm er å se ham live, å en gang skal jeg det! Han har så ren å fin stemme, å han ser veldig bra ut også! Liker denne sangen veldig godt fordi den beskriver så mye. Anbefaler alle å høre på Tyler Ward om dere ikke har hørt han før, Tylerwardmusic er youtube channelen hannes. Ah, VERDENS BESTE. Tuller ikke, jeg er forelska♥
 

What Makes You Beautiful - Tyler ward ( Cover )
Da denne videon kom ut og jeg så den for første gang begynte jeg faktisk å gråte! Nydelig, videoen er også veldig fin. Somebody That I Used To Know - Tyler Ward bør du også høre, den ligger ikke på youtube. Men du finner den på Spotify. Trykk HER for å komme til sangen. 

 

When I'm Gone - Eminem 
Jeg er veldig glad i rap, fordi de fleste rapper om ting de har opplevd. Så da blir det så mye bedre! Om du skjønner hva jeg mener. Eminem er jo desidert den beste, han er virkelig helt rå! Denne sangen er den jeg liker aller best. Liker også den som heter '' Space Bound.'' 

 
Jeg har veldig forskjellig musikksmak, jeg hører veldig mye på Metallica, men også Justin Bieber. Trist musikk er det jeg hører mest på, jeg liker sanger jeg kjenner meg selv igjen i. En med mening i teksten. Derfor begynner jeg som regel å like sangen utifra det som står i teksten. 

- Hører du på noe av dette? Hva er dine favoritt sanger? 
Kommenter her

2 Kommentarer
hits